Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Migrationen – minst tre problemområden!

Annons

I media kan man nu dagligen, intill trötthetens gräns, följa de olika debatterna och turerna kring problemen runt migrationen! För närvarande syns det vara tre områden som debatten handlar om.

För det första: Jag läser i NA den 12 april om problemen i området Vivalla i Örebro.

Nu träder några lärare fram och vittnar om dom stora problem man brottas med. Problem som funnits i flera år, problem i dag och med all säkerhet fortsatta problem under överskådlig framtid. Detta trots extrema satsningar på polis, socialtjänst och frivilliga krafter! Dessa personer gör ett beundransvärt arbete, och vad är tacken! Två tredjedelar av eleverna i Vivallaskolan går ut högstadiet utan godkända betyg i bland annat matematik och svenska. Vart dessa personer sedan tar vägen är inte särskilt svårt att förstå! Rekryteringsbasen till de kriminella gängen kan man säga är god!

Vad ska nu göras? Ska dessa individer och de redan etablerade kriminella gängen samlas ihop, med sina familjer och tjocka släkten, sättas på ett tåg och skickas tillbaka till sina ursprungliga hemländer?

Det är tragiskt att Socialdemokraterna till varje pris sätter den egna makten före det svenska folkets ve och väl!

För det andra: Socialdemokraterna med stöd av Centern och Liberalerna i den förra regeringen tog initiativ till en utredning som syftade till att väsentligt skärpa lagstiftningen mot hedersvåld och hedersförtryck. Utredningen landade i ett beslut där en sådan lagstiftning skulle vara på plats under 2020!

Vad händer! Samma partier, i den nya regeringen, har nu svängt 180 grader och beslutat att stoppa genomförandet! I stället ska en ny utredning tillsättas för att utreda samma utredning en gång till, med sikte på att vara klar om två år! Fullkomligt obegripligt! Uppenbarligen har vänsterpartierna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet varit framme igen!

Det är tragiskt att Socialdemokraterna till varje pris sätter den egna makten före det svenska folkets ve och väl!

”Förakt för politiker” sa Bill, ”Politikerförakt” sa Bull!

Vad ska nu göras? Ska dessa individer samlas ihop, med sina familjer, och tjocka släkten, sättas på ett tåg och skickas tillbaka till sina ursprungliga hemländer?

... låt oss se och höra på politiker med stort civilkurage och mod som visar handlingskraft ...

För det tredje: Säpo meddelade för några veckor sedan att ett antal kommuner nu ska förbereda sig för att ta emot återvändande IS krigsförbrytare. Vad då förbereda! Innebär det att försäkra sig om bostäder, bidrag på längden och bredden. Att få dessa individer in i dom svenska systemen kan vi glömma! Däremot kommer dom säkert göra stor onytta i de kriminella kretsar som redan existerar. Detta torde bara vara möjligt i naivitetens och flathetens himmelrike på jorden, nämligen Sverige!

Sätt stopp för detta!

Vad ska nu göras? Ska de individer som redan kommit till Sverige samlas ihop, med sina familjer, och tjocka släkten, sättas på ett tåg och skickas tillbaka till sina ursprungliga hemländer?

Och låt oss nu slippa titta på och lyssna till politiker som framträder i bland annat i TV och med flackande blick fram svamlar sina icke lösningar på problemen!

Nej, låt oss se och höra på politiker med stort civilkurage och mod som visar handlingskraft och som kan rensa i migrationsträsket! Jag menar då inte nödvändigtvis Jimmie Åkesson i första hand!

Sedan måste det framhållas att de flesta migranter faktiskt har lyckats i sitt nya hemland, med utbildning, sysselsättning och en anpassning till svenska sedvänjor och lag och ordning! Dessa människor välkomnar vi naturligtvis!

Ebbe Nyström

Askersund

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons