Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Miljöföretagare fick pris

Ann-Christin Bergstedt, vd för Nemax miljöhantering AB, fick under måndagen ett företagarpris av Centerpartiet i Örebro län.

Varje år lämnas nomineringar in till vem som skall få företagarpriset. Det här året skulle det vara en kvinna som verkar i en bransch där kvinnor inte är så vanliga. Därför tyckte Centerpartiet och Centerkvinnorna i länet att Ann-Christin Bergstedt, vd för Nemax miljöhantering AB, på Skoftesta gård var ett utmärkt val. Hon överraskades därför med både diplom, blommor och tårta. Motivet till uppvaktningen av företagsledaren var enligt Centerdistriktets och Centerkvinnornas ordförande Gunhild Wallin följande:

– Hon är en driven och kreativ företagare, en stark kvinna som är en förebild för oss alla.

Tidigare fått diplom

Ann-Christin Bergstedt har tidigare fått diplom som årets kvinnliga stjärnskott i region Värmland/ Närke och hon tyckte naturligtvis att det var både överraskande och kul att få en ny utmärkelse.

– Den här branschen är inte speciellt kvinnlig, säger Ann-Christin Bergstedt.

I samband med utmärkelsen passade hon och maken Johan Bergstedt också på att visa verksamheten för sina gäster.

Fotnot: Nemax startade sin verksamhet 1991 och omsatte 8 miljoner kronor 2009.