Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Mindre mirakel för att klara oss"

ÖSK Ungdom förlorade igen – och nu pekar det allra mesta på spel i division 3 nästa år.
– Det ska till ett mindre mirakel om vi ska klara oss, säger tränaren Håkan Juhlin efter 1–2 hemma mot Gunnilse.

ÖSK fick en drömstart efter fem minuter då Axel By nickade in ledningsmålet. Men bara en minut senare kvitterade gästerna efter att en ÖSK-spelare frispelat Gunnilses Korab Bakraqi som rullade in bollen bakom Claus Pedersen. Och strax innan halvtid gjorde Nicholas Andersson 2-1 för Gunnilse på ett långskott från 20 meter.

ÖSK fortsatte sen desperat att jaga en livsviktig seger för att rädda kontraktet, men brände friläge efter friläge. Och istället, som så många gånger förr under säsongen, förlorade ÖSK Ungdom matchen – och nu väntar troligtvis spel i division 3 nästa säsong för jumbon.

– Det känns som att sätta på samma skiva. Jag kommer att säga exakt samma saker som jag sagt under hela säsongen. Det största problemet är att vi är alldeles för dåliga på avsluten, säger Håkan Juhlin.