Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moberg: "ÖSK kändes rätt"

Erik Moberg blev klar för ÖSK under torsdagen. NA fick en pratstund med mittbacken som skrivit på ett treårskontrakt.
– Jag har fått ett riktigt bra intryck, säger han. 

2013 var året då Erik Moberg var en av Åtvidabergs bästa spelare.

– Det funkade bra både för laget och för mig, framför allt på våren. Hösten är jag väl inte jättenöjd med, inte som lag heller. Vi hade en stor dipp på sensommaren. Men vi ordnade upp det

2012 var dock ett år 27-årige Moberg helst vill glömma. En skada i baksidan förstörde stora delar av det året.

– Hösten 2011 fick jag en skada i sittbenet. En väldigt komplicerad skada. Till slut hittade läkarna felet och de trodde det skulle läka av sig själv, men det gjorde det inte. Det strålade ut i hela benet.

Han träffade en sjukgymnast som ordnade med ett träningsprogram.

– Jag följde det stenhårt och därefter blev det bra. Jag kom tillbaka i spel förra sommaren. Och det här gångna året känns det som jag kom tillbaka på allvar.

Åtvidaberg ville behålla honom och enligt uppgifter har flera andra klubbar visat intresse, däribland IFK Norrköping. Men valet föll alltså på ÖSK.

– ÖSK kändes rätt. Jag har fått ett riktigt bra intryck av laget, ledare och organisation.

Läs en längre intervju med Erik Moberg i fredagens NA, papperstidningen! Den kan du även köpa som e-tidning här nedan under fredagen.