Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Moderater, styr Hallsberg med stöd av SD!

Annons

Varför väljer våra borgerliga politiker i Hallsberg att avstå från att ta över styret i kommunen med stöd av SD?

Man kan läsa dagligen att samarbete eller stöd av SD gör att flera kommuner byter styre. Men i Hallsberg så släpper man makten till Socialdemokraterna fortsätta styra trots att väljarna gett de mindre stöd och vill se en ny styrning av kommunen. Torbjörn Appelqvist (M) påstår att deras politik kommer få genomslagskraft trots att man sitter i opposition. När jag väljer att rösta så är det på det partiet som jag tror kan bli bäst för kommunen på sikt. Det är Moderaterna och dom borgerliga. nu erbjöd SD att samarbeta i kommunen för att få till ett skifte men avböjdes av Torbjörn Appelqvist.

Vi har inte ännu sett hur styret på riksdagsnivån kommer att se ut dom kommande fyra åren men på ett eller annat sätt så kommer säkerligen SD få ett finger med i spelet. varför är det då så farligt att på lokalnivå arbeta på samma sätt?

Kom ihåg att ingen minns en fegis!

”Moderatväljare”

Hallsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel