Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mohammad Arshad Hossaini och Johan Hailee avgjorde hemma mot Örebro Nordic

Annons

Det blev en uddamålsseger för Askersund i matchen mot Örebro Nordic i division 4 Örebro i fotboll på tisdagen. Laget vann med 2–1 (1–1) hemma på Solberga IP.

– En riktigt skön seger efter ett avgörande på övertid, äntligen studsar det med oss efter att vi tappat lite väl många poäng i upptakten på serien. Hemma på Solberga är vi svårslagna, känns skönt att vi får med oss tre poäng även fast vi gör en rätt avslagen match, vi kommer inte alls upp i standard och det är en match med mer kamp än skönspel. Vi lyckas stänga ner deras offensiv och kontrar bra, tyckte Askersunds tränare Johan Hailee, efter matchen.

Askersunds målskyttar var Mohammad Arshad Hossaini och Johan Hailee, medan Dara Muslihzadeh gjorde målet för Örebro Nordic.

Resultatet innebär att Askersund ligger kvar på åttonde plats och Örebro Nordic på fjärde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Askersund är Scandinavian FC Örebro. Lagen möts torsdag 6 juni 19.00 på Universitetet. Örebro Nordic tar sig an FK Bosna hemma fredag 7 juni 19.00.