Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mötet med Paulinho dröjer

Inget möte den här veckan. Istället siktar ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren på att prata med strulande brassen Paulinho i början på nästa vecka.

Nej, det blir inget snabbt möte mellan Örebro SK och brasilianske mittfältaren Paulinho, som på grund av oklara familjeangelägenheter inte återvänt till klubben efter semestern.

Istället kommer mötet att dröja och tidigast bli av i början på nästa vecka.

– Så blir det. I det här läget hänger det nog mer på mig än på Paulinho, jag har inte bara det här ärendet att jobba med. Men jag försöker hitta en tid, säger ÖSK:s sportchef Lennart Sjögren till NA.

Mötet kommer att äga rum på telefon, med hjälp av en tolk.

– Om läget kräver det får jag naturligtvis åka ned. Men först och främst vill vi få till en dialog, och då räcker det med telefon, säger Sjögren.

Många rykten har florerat kring Paulinhos frånvaro, men än så länge har han själv valt att inte kommentera de exakta omständigheterna.