Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motgångarna fortsätter - Lindesberg förlorade på nytt

Det fortsätter gå tungt för Lindesberg, som på lördagen åkte på ännu en förlust i Allsvenskan i handboll. Kungälv vann matchen hemma i Mimershallen med 32–30 (17–17). I och med detta har Lindesberg sex förluster i rad.

– Matchen var ett steg i rätt riktning förlusten. Vi måste fortsätta kämpa för varje mål så kommer det lossna snart. Plus till Ludvig Mattsson som kom in i andra halvlek och gjorde det han kunde för att hjälpa laget. Nu har vi en jätteviktig match på fredag som vi måste ladda om inför, kommenterade Lindesbergs assisterande tränare Richard Eriksson Nelson efter matchen.

Hemmalagets mål gjordes av Filip Andersson Moberg 9, Adam Jöhnsson 7, Simon Källström 5, Fredrik Jyborn 3, Jonathan Wikman 3, Andreas Franz 2, Albin Björklund 2 och Jesper Filén, medan bortalagets mål noterades på Albin Järlstam 10, Martin Boija 5, Fatlum Ahmeti 3, Axel Magnusson 3, Jesper Jakobsson 2, Bashkim Gashi 2, Jesper Nilsson 2, Karl Zetterlund, Gustaf Ekström och Asso Eliassi.

Med tre omgångar kvar är Kungälv på sjunde plats i tabellen, medan Lindesberg är på nionde plats.

Lindesberg tar sig an HK Torslanda i nästa match hemma fredag 8 mars 19.00.