Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motgångarna fortsätter - Lindesberg förlorade på nytt

Det fortsätter gå tungt för Lindesberg, som på fredagen åkte på ännu en förlust i Allsvenskan i handboll. HK Torslanda vann matchen borta i Idrottshuset med 29–27 (16–14). I och med detta har Lindesberg sju förluster i rad.

– Vi har inte kommit upp i nivå alls efter nyår och tyvärr gör vi inte det idag heller, ett av få glädjeämnen är att Jesper Nilsson gör en stark insats. Vi har inte tid att deppa utan måste ladda om för ny match på onsdag borta mot Skånela, tyckte Lindesbergs assisterande tränare Richard Eriksson Nelson, efter matchen.

Fatlum Ahmeti 7, Jesper Nilsson 5, Bashkim Gashi 5, Albin Järlstam 3, Axel Magnusson 2, Gustaf Ekström 2, Jesper Jakobsson, Martin Boija och Karl Zetterlund gjorde Lindesbergs mål, medan William Höghielm 7, Joseph Davis 6, Joseph Helgesson 5, Sebastian Wiik 4, Edin Zametica 3, Erik Wessberg, William Ring, Erik Forsmark och Henrik Dahlberg stod för gästernas målgörande.

Med två omgångar kvar är Lindesberg på tionde plats i tabellen, medan HK Torslanda är på sjunde plats.

I nästa omgång har Lindesberg Skånela borta i Vikingahallen, onsdag 13 mars 19.30.