Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilprylarna du inte trodde fanns

Allt behöver inte vara nödvändigt. Ibland det räcker med att det är kul.

Annons
SoundRacer får vilken gammal bil som helst att låta som den coolaste sportbil – i alla fall inne i kupén. Plugga bara in den i cigarettändaruttaget så är det klart! Betydligt billigare än att slå till på en ny bil. Finns på Coolstuff.se.

Vi har letat fram några helt onödiga men roliga prylar att ha i bilen. Varför? Varför inte!

Ställ henne på instrumentbrädan så ger hon en tjusig dans och kanske kan hon ge en känsla av att sommaren är ständigt närvarande och livet är en fest! Hon hittas på Happystore.se
Öronproppar med stil! Öronproppar kan i och för sig vara nödvändigt under en bilresa, inte minst med barn eller jobbiga släktingar men med bling är knappast det viktigaste – om man nu inte vill hålla stilen vill säga.  Finns hos Fluffbabes.se.
Frystorkad rymdmat! Knappast nödvändigt under en bilresa – så lång blir knappast en bilresa - men ganska skoj. Smakar det inte bra så är det bara att stanna vid närmsta mack och köpa ny proviant. Käket kan köpas på Coolstuff.se.
Plugga in i cigarettuttaget och njut av en totalt onödig – men rolig pryl. Finns på Blueride.se.
Flames! Bara att klistra på bilen – vilken som helst – så blir det lite roligare att komma ut till bilen – varje dag. Om man gillar flames vill säga… Nödvändigt är det hur som helst inte. Finns på Blueride.se.

Mer läsning

Annons