Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Caterham tillbakavisar anklagelser

Efter att Caterham har fått nya ägare har det förekommit mycket negativa rykten kring F1-teamet. Nu ryter Caterham ifrån.

Annons
Caterham.

Efter att Caterham fick en ny ledning med holländaren Christijan Albers i spetsen har en stor del av personalstyrkan sagts upp. Ett nödvändigt steg för att säkra teamets framtid.

Nu figuerar det rykten och anklagelser kring att Caterham har gjort orättvisa uppsägningar och att personalen inte fick ut någon lön i juli. Något som har fått F1-stallet att gå i taket. Under tisdagskvällen kom ett pressmeddelande där Caterham tillbakavisade alla falska anklagelser från tidigare anställda i teamet. De tidigare anställda hävdar att de gick gå "utan förvarning eller samråd", samt att de vill ha ersättningskrav för att de fick sparken.

Nu ryter F1-stallet ifrån. "Caterham F1-team har läst med stor oro rapporter om en grupp av personer som hävdar orättvis uppsägning från formel 1-teamet efter övertagandet av nya ägare. Teamet är nu redo att vidta rättsliga åtgärder mot de berörda personerna om ersättning för de skador som drabbat laget på grund av grov förvrängning av fakta som gjorts av alla berörda."

Personalen har fått sin lön för juli månad. "Dessutom har teamet läst påståenden om att dess personal inte betalades någon lön i juli - återigen detta är helt osant. Varje enskild anställd av Caterhams F1-team fick ut sin fulla lön den 25 juli".

Nästa F1-lopp för Caterham och Marcus Ericsson är Belgiens Grand prix den 24 augusti.

Mer läsning

Annons