Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elgh: "Vi letar en annan styrning"

Caterham avstår racen i USA och Brasilien. Då säger Marcus Ericssons rådgivare Eje Elgh att ambitionen är att hitta en annan styrning till nästa år åt Ericsson.

Annons
På hockey i stället. Marcus Ericsson såg favoritlaget Örebro Hockey besegra Växjö i Behrn arena.

- Ambitionen har hela tiden varit att hitta en annan styrning i ett annat stall till nästa säsong, och det här förändrar inte det på något sätt, säger Eje Elgh till viasatsport.se, där han också är motorexpert.

Eje Elgh är inte överraskad av de senaste beskeden, att såväl Caterham som Marussia tvingas stå över de närmaste två racen.

- Det är så klart inte oväntat med de ekonomiska turer som varit den senaste tiden, säger Elgh, men menar att det är tråkigt för Marcus Ericsson som verkligen varit på gång den senaste tiden.

Eje Elgh konstaterar också att det för Caterhamstallets fortlevnad är ett måste att komma tillbaka i den sista tävlingen, finalen i Abu Dhabi den 23 november.

- Annars kan man lika gärna gräva ned teamet. Blir det ingen mer start så blir F1-licensen indragen, och då finns det ingenting kvar att sälja. Det är ju av den anledningen man har fått dispens av F1 att stå över två race nu, säger Elgh till viasatsport.se.

Mer läsning

Annons