Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Kobayashi tillbaka på Monza"

Caterham fortsätter mörka vem som blir Marcus Ericssons teamkompis på Monza i helgen. Men nu uppger trovärdiga Autosport att Kamui Kobayashi får göra comeback.

Annons
Kamui Kobayashi och Marcus Ericsson.

Det har varit mycket snack om vem som kommer att köra den andra gröna bilen i Italiens GP på Monza i helgen, vem som blir Marcus Ericssons teamkompis.

Först verkade det som om Roberto Merhi köpt platsen för motsvarande drygt två miljoner kronor, men sedan bekräftade den 23-årige spanjoren att han inte fått någon superlicens och därför inte tilläts köra.

Sedan såg André Lotterer, som styrde bilen på Spa senast, skulle ta platsen, men enligt samstämmiga medieuppgifter kastade den 32-årige tysken in handduken när Caterham planerade att låta honom stå över den första fria träningen för att ge Merhi chansen att köra ihop de nödvändiga varven för att fixa en superlicens till kommande race.

Så på onsdagskvällen, 1,5 dygn innan racehelgen drar igång, gick trovärdiga magasinet Autosport ut med uppgifterna om att Kamui Kobayashi gör comeback. Den 27-årige japanen som körde de elva första racen för Caterham i år men petades inför Spa ska nu vara klar för Monza.

NA har Henrik Brändh och Veronika Ljung Nielsen på plats på Monza, och kommer att bjuda på massor av läsning och bilder i papperstidningen från och med fredag.

Mer läsning

Annons