Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stallchefen: "Får köra hela säsongen om de sköter sig"

Framtiden är osäker för Caterhams båda förare Kamui Kobayashi och Marcus Ericsson. Men nya stallchefen Christijan Albers lovar att förarna får köra resten av säsongen om de sköter sig.

Annons

Det har varit ett stormigt år för Marcus Ericssons F1-team Caterham. Tidigare i somras bytte teamet ägare och tidigare F1-föraren Christijan Albers tog över stallet. Han började med att banta ner personalstyrkan i teamet och det har även ryktats om att varken Marcus Ericsson eller Kamui Kobayashi kan känna sig säkra på att få slutföra säsongen i Caterham.

Men i en intervju med gpupdate.net insisterar stallchefen Christijan Albers att de båda förarna får köra resten av F1-säsongen - om de sköter sig.

- Det är väldigt enkelt. Så länge förarna presterar, så kommer de att få stanna i bilen, säger Albers.

Caterham är fortfarande utan poäng i konstruktörsmästerskapet och teamet har börjat blicka mot nästa säsong. Albers hoppas dock på att man ska kunna förbättra bilarna redan under innehavande säsong.

- Vi har arbetat hårt med bilen inför 2015. Men vi arbetar också hårt på uppgraderingar till Belgiens Grand Prix. Det är en kamp mot klockan. Nu har vi sommaruppehåll på två veckor, vilket inte gör det lättare för oss. Vi kommer att spendera så mycket tid som möjligt för att förbättra bilen, säger Albers till nätsajten gpupdate.net.

Mer läsning

Annons