Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brorsan har skrivit på för Indianerna – då skriver Lindgren ner skulderna: "Ser en glöd i honom"

Fredrik Lindgren är en av förarna som inte fått betalt av Indianerna.
Nu väljer han att gå med på en nedskrivning – för sin egen, klubbens och brorsans skull.
– Utan Indianerna i Elitserien så kommer inte han heller få den start han nu planerat, skriver Lindgren i ett Facebookinlägg.

Annons

I tidigare artiklar har det framförts uppgifter om att flera speedwayförare ska ha ingått en dispyt för att pressa Indianerna, däribland Fredrik Lindgren.

Läs också: Iversen sågar Indianerna efter kaoset: "Det känns så smutsigt"

Men nu väljer Lindgren att kommentera uppgifterna, och menar att han från sitt håll gått med på de villkor som erbjudits gällande att skriva ner skulderna till 25 procent.

"Jag som förare och borgenär riskerar även att bli av med hela den kvarstående summan dom är skyldiga mig och då anser jag att denna lösning är bättre än att förlora allting", skriver Lindgren i ett inlägg på Facebook.

Han berättar också att det för hans del även varit personliga faktorer som spelat in, då hans lillebror skrivit på för Indianerna.

"Jag ser en glöd i honom igen som var längesen jag såg, och som familj så vill man alltid det bästa för varann. Men utan Indianerna i Elitserien så kommer inte han heller få den start han nu planerat. Något jag tycker är trist eftersom svenskarna inom speedwayen börjar ebba ut och det gäller att vi tar vara på dom talanger som fortfarande finns", skriver han.

Han skriver också att han inte anser att det är klubben som gjort något, utan att det är personerna bakom företaget Indianerna Speedway AB som skapat problem.

"Jag hoppas helt enkelt på den bästa lösningen i denna tragiska situation och blir det en nedskrivning på min kvarstående summa, så tar jag den hellre än att förlora allt och att jag även får möta Indianerna i elitserien denna säsong."

Mer läsning

Annons