Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dalle: "Nu kan man njuta"

Indianernas lagledare Daniel ”Dalle” Andersson var riktigt nöjd efter Indianernas seger borta mot Elit Vetlanda.
– Nu kan man njuta, säger han.

Annons

Regnet ställde till det ordentligt på Vetlanda motorstadion inför matchen – som blev uppskjuten till 20.30. Att ställa in fanns inte på kartan.

– Vi hade inga problem att vänta. Skönt att det vart genomfört, ett jättebra arbete av klubben här. Jag tyckerdet vart bra tävlingar, säger ”Dalle”.

Indianerna hanterade det långa väntandet bäst.

– Ja, vi var inställda hela tiden på att det skulle bli match. Vetlandas förare var nog inte inställda på att köra. Det syntes i blicken på hela laget. Alla förare i vårt lag tog för sig. När alla tar poäng blir det bra. Nu kan man njuta.

Ni verkar ha fått i gång de flesta nu?

– Ja, nu börjar vi få snurr på många. Tycker Joonas Kylmäkorpi gjorde det bättre den här matchen. Antonio Lindbäcks insats tycker jag ändå lovar gott. Kan han bara få till starterna så. Det var svårt i den här matchen när man kom efter, säger ”Dalle” som gladdes med veteranen Rune Holta som ersatte Piotr Protasiewicz och körde in åtta poäng på fyra heat.

– Rune är en kanonkille som kommer in bakifrån och plockar poäng. Vi har dessutom Piotr Protasiewicz som heller inte gjort bort sig. Det blir inte lätt att ta ut laget i fortsättningen. Alltid får någon förare stå över, men man vill att alla ska köra

Mer läsning

Annons