Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Desperat jakt på ersättare – men alla sa nej

Indianerna jagade ersättare för Rory Schlein.Men alla sa nej.

Annons

Det är förarkris i Indianerna inför bortamötet med Vetlanda. Rory Schlein, Piotr Protasiewicz och Robin Törnqvist har lämnat återbud med skador. Daniel Andersson Bäckström tänkte kalla in Artem Laguta – men ryssen tackade nej.

- Han hinner inte. Han skickade iväg sina motorer efter söndagens match i Polen och har nog inga grejer att åka på. Men hans manager gjorde ett jättejobb för att få tag i honom, säger Indianledaren.

I stället kör Freddy Godlund med Joel Andersson på reservplatserna. Scott Nicholls går upp som nummer fyra medan Indianerna kör riders replacement för Piotr Protasiewicz.

- Jag har aldrig varit med om att det varit så här många skador på en och samma gång. Visst kan man ha några skador ibland men här är det alla samtidigt, säger Andersson Bäckström.

När Piotr Protasiewicz lämnade återbud vid 23-tiden i söndags intensifierade Dalle jakten på en ersättare för ryggskadade Rory Schlein.

Under måndagen, efter mängder av nej tack och olika snitträkningar, tvingades han ge upp tanken på att ha en ny förare på plats i Vetlanda. Den möjliga lösningen Mikkel B Jensen tackade nämligen nej.

- Han skickade ett sms och skrev att han nobbar. Han kör redan i tre ligor och tyckte det skulle bli för mycket med en till. Tyvärr. Jag trodde att han skulle säga ja, säger Andersson Bäckström.

Han funderade även på Jesper Monberg – men dansken passade inte in under snittaket.

- Nu får vi leta fram till nästa omgång 16 juni och sedan se om vi kan göra något i transferfönstret.

Mer läsning

Annons