Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Indianerna värvar – från allsvenskan

Robin Törnqvist, 27, och Anders Mellgren, 23. Där har ni Indianernas senaste värvningar.

Annons

Robin Törnqvist blir den andre gästföraren att skriva på för Indianerna inför 2015 års säsong, och det tredje nyförvärvet i Kumlaklubben efter höstens SM-silver.

Törnqvist körde redan i år tre matcher för Indianernas B-lag i B-elitserien – med 14 heatsegrar och två andraplatser på 16 heat.

Törnqvist var gästförare i Rospiggarna i år, men fick inte köra någon match. Senast han körde i elitserien var 2012, då han gjorde fem matcher för Valsarna och körde in 22 poäng på 21 heat.

I år körde Törnqvist för Valsarna i allsvenskan (0,967 i snitt), för Kavaljererna i division 1 (2,680) och en match för danska Munkebo (0,6). I elitserien får Törnqvist nästa säsong ingångssnittet 0,850.

Indianerna har sedan tidigare Antonio Lindbäck, Niels-Kristian Iversen, Piotr Protasiewicz, Fredrik Lindgren, Artem Laguta, Rory Schlein och gästföraren Joel Andersson klara för 2015, även om den sistnämnde ännu inte skrivit under sitt nya avtal med klubben.

Senare under onsdagen meddelade Indianerna att också Anders Mellgren skrivit på ett avtal som gästförare i klubben.

Mellgren, som senast körde för Vargarna och Griparna, råkade ut för en otäck olycka i april i år, då han skadade ryggen och tvingades till en operation där tre kotor fixerades med hjälp av plattor i ryggen.

Olyckan skedde i England, där Mellgren körde för Scunthorpe Scorpions i en ligamatch.

Läs mycket mer om Indianernas lagbygge i torsdagens NA, papperstidningen, som går att köpa som e-tidning nedan!

Mer läsning

Annons