Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lindbäck kritisk efter krysset

Piotr Protasiewicz och Niels-Kristian Iversen levererade.
Övriga gjorde det inte.
- Man kan inte räkna med att två killar ska kunna vinna en match åt en, säger Indianernas Antonio Lindbäck efter krysset mot Dackarna.

Annons
Antonio Lindbäck.

Indianerna tog ett stort kliv närmare slutspel tack vare oavgjort under tisdagskvällen och bonuspoängen i dubbelmötet med Dackarna. Men krysset till trots – hemmaförarna hade gärna velat ha med sig segern från Ica Maxi arena.

- Jag tycker definitivt att vi ska vinna den här matchen, säger GP-stjärnan Antonio Lindbäck.

Lindbäck tog sex poäng på fem heat i ett Indianerna som var allt för beroende av Piotr Protasiewiczs och Niels-Kristian Iversens heatvinster.

"Pepe" fick ihop elva poäng och Iversen tolv - men när de båda tog stryk av Dackestjärnan Darcy Ward i sista heatet slutade tillställningen oavgjord.

- Vi var för många i laget som inte alls hängde med, men så är det ibland. Vi får åka hem och finslipa lite, säger Antonio Lindbäck.

- Idag försökte vi från varje heat att hitta en bättre inställning, men hittade inte den. Det var bara en krånglig dag.

Det var ändå nära att det räckte till vinst?

- Ja, absolut. Men man kan inte räkna med att två killar ska kunna vinna en match åt en. Vi är sju killar i laget och alla behöver börja ta poäng.

Lindbäck kom till start med en förändring i teamet. Sedan senaste elitseriematchen har han bytt ut en av sina polska mekaniker.

- Jag har inga kommentarer till det nu, säger 28-årige Lindbäck.

Mer läsning

Annons