Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Piraterna-Rospiggarna inställd!

Kvällens match är inställd på grund av regnovädret under dagen. Nytt datum för matchen är inte fastställt.

Annons

Det är dags för returmöte mellan Piraterna och Rospiggarna. Här hittar du allt inför matchen:

Stefan Andersson, lagledare Piraterna:

– Det blir ett annat läge nu när Dobrucki inte kommer och Balinski inte hade möjlighet. Jag gör en chansning med Tomas Bäck och nu gäller det att vi visar och att alla förare tar sitt ansvar. Jag hoppas vi lärde oss något av mötet med Lejonen när vi vann borta och förlorade hemma. Man måste vara hungrig för att vinna alla matcher. Målet med resten av grundserien är att ta tredjeplatsen.

Mikael Teurnberg, lagledare Rospiggarna:

– Det blir tufft, Piraterna är alltid duktiga. Men vi åker ned för att göra en bra match och allt kan hända. Även om det inte blir lätt när det är ett topplag vi möter. Senast hade vi tre enpoängare i Jesper B Monberg, Anton Rosén och Sebastian Aldén. Det håller inte. Alla måste ta poäng och vi måste ta poäng i varje heat.

Läget i Piraterna:

Rafal Dobrucki körde i Polen i helgen, men känner av sviterna av vurpan i Hallstavik förra veckan. Därför väljer han att avstå kvällens match mot Rospiggarna, eftersom han har ont i sitt vänsterben. Vilket Piratlagledaren Stefan Andersson har accepterat. Maciej Janowski flyttas då upp bland de ordinarie fem och Tomas Bäck går in på reservplats. Tobias Bäck går i sin tur in som åttonde förare.

Läget i Rospiggarna:

Przemyslaw Pawlicki lämnade återbud på måndagsmorgonen efter att ha kraschat i JVM-tävlingen i lettiska Daugavpils. Han körde visserligen på söndagen, men beslutade ändå sig för att avstå åkning i kväll. Sebastian Aldén ersätter. I övrigt körde Ryan Sullivan och Wieslaw Jagus bra i Polen i helgen. Rospiggarnas mål med resten av säsongen är att lämna över jumboplatsen till Valsarna.

Klicka på länken till höger för att följa matchen live.

Mer läsning

Annons