Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Piraterna skakas av ny skadechock

Här kommer nästa smäll i den redan demolerade SM-semifinalen mellan Indianerna och Piraterna. Juniorvärldsmästaren Piotr Pawlicki, som ersatte Greg Hancock, missar onsdagens avgörande semi.

Annons

Sent på tisdagen kom rapporterna ingen i Motala ville ha. Piraternas redan sargade trupp har åkt på en ny tung smäll efter Greg Hancocks skada och Darcy Wards avstängning. Nu står det klar att den lovande polacken missar onsdagens retur i Sannahed efter en fraktur i ena handleden.

– Det hände i lördags men han körde ändå i Polen i går. Då visste han inte att den var bruten och han hade världens smärtor när han körde. Banan var dessutom riktigt dålig och det gjorde ju det hela inte bättre. Det var först i dag som han fick besked om hur allvarligt det var, säger Piraternas lagledare Stefan Andersson Skill till MVT:s nätupplaga.

Piraterna, som har

två poäng upp inför returen, kommer att köra riders replacement för Pawlici.

– Man tror inte det är sant. Han var ju en jätteinjektion när han kom in i laget. Det här är verkligen jättetråkigt. Men nu är det som det är. Vi kan ju inte lägga oss ner och dö för det. Vi kommer åka upp och göra vad vi kan på onsdag, säger Andersson Skill.

Så här ställer Indianerna upp:

1. FredrikLindgren, lagkapten

2. AntonioLindbäck

3. KennethBjerre

4. PiotrSwiderski

5. PiotrProtasiewicz

6. MikaelMax

7. ScottNicholls

Mer läsning

Annons