Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Regnet stoppade Indianerna

Matchen mellan Indianerna och Västervik sköts upp. Det kraftiga regnet över Sannahed gjorde det omöjligt att köra speedway.

Annons

Regnet har ställt till det på Sannahed och matchen mellan Indianerna och Västervik fik skjutas upp. Klockan 18.40 hölls ett möte med lagledare, domare och tävlingsledare för att se om det skulle gå att köra. Beslutet blev alltså nej. 

– Förarna håller på att packa ihop sina cyklar nu. Det blir ingen match, säger NA:s Henrik Brändh, på plats på Sannahed, strax före 19-tiden. 

Både Antonio Lindbäck och Kenneth Bjerre skulle ha gjort säsongsdebut för Indianerna men de får nu hålla sig till tåls i ytterligare en vecka. Kommande tisdag möter Indianerna Smederna på bortaplan.

Indianerna och Västervik har nu 48 timmar på sig att enas om ett nytt datum för matchen, men något beslut om datum fattades inte under tisdagen. Om inte klubbarna enats inom 48 timmar kommer förbundet att bestämma ett matchdatum.   

Samtliga fyra matcher i den femte omgången i elitserien fick skjutas upp på grund av regn.

Läs mycket mer om den uppskjutna matchen och en intervju med danske VM-föraren Kenneth Bjerre i onsdagens pappers-NA eller köp den som e-tidning här nedan.

Mer läsning

Annons