Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ryan snuvad på nomineringen

Full pott med tolv poäng på sina fyra heat.
Men när det var dags för nomineringen fick Ryan Sullivan snällt titta på från sidan.

Annons

– Vi måste fördela det på så många som möjligt och det var fler som körde bra i dag, säger assisterande lagledaren Matte Carlsson.

Ryan Sullivan fortsätter att gå från klarhet till klarhet i Indianvästen. Mot Lejonen vann han alla sina heat. Många av dem i ohotad stil dessutom. Men något femte heat blev det inte. I stället fick Bjarne Pedersen och Piotr Protasiewicz chansen i nomineringsheatet som Protasiewicz vann.

– Ryan har fått köra nomineringen tidigare och vi måste tänka på att få igång alla förare. Det tycker jag att vi gör på ett bra sätt, säger Carlsson.

"Inte orolig"

Annars var Sullivan som bekant rubrikernas man under säsongsinledningen då han hade stora problem med både formen och humöret.

– Jag visste att det skulle vända för honom. Inte ens när det stormade som värst var jag orolig. Det är en så pass bra förare i grunden, säger Carlsson.

I och med att lagkaptenen Piotr Protasiewicz även han visade toppform i går finns det få orosmoln kvar på Indian-himlen.

- När vi har ett så här jämnt lag har man alltid råd med att en eller ett par förare inte levererar fullt ut. Det blir en trygghet för oss och just nu är det jätteroligt att ta ut laget, säger Matte Carlsson.

Holder saknades

Det ska sägas att Indianerna fick gratishjälp mot Lejonen då stjärnan Chris Holder lämnade sent återbud. Uppgifter gör gällande att det var hans manager hindrade honom från att åka.

- Jag hörde det också men det går mycket rykten. Jag vet för lite för att bekräfta något. På ett sätt var det synd att han inte var med eftersom det hade blivit en bättre match. Och vi hade vunnit ändå (skratt).

Mer läsning

Annons