Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sajfutdinov tillbaka som förlorare

Emil Sajfutdinov var tillbaka i Kumla efter fjolårets storbråk.
Sju poäng och en förlust senare höll ryssen låg profil.
– Förra året var problematiskt, säger han.

Annons
Emil Sajfutdinov var tillbaka i Kumla på tisdagen. Han vände hem som förlorare i matchen mot Indianerna.

Nu är inte Sajfutdinov känd som de stora ordens man så helt överraskande var inte de nedtonade svaren i återkomsten.

– Jag vill inte prata så mycket om det. Det är glömt nu. Förra året var problematiskt för min del och jag satsade på GP. Det räcker så, säger han i depån direkt efter att Indianerna vunnit med 48-42.

Bojkott efter petning

Det var förra året som Sajfutdinov blev överställd och efter det ville han inte köra mer för Indianerna. Han kom aldrig tillbaka och efter ett stort bråk revs kontraktet i förtid.

– Jag kom hit med Piotr Protasiewicz. Vi reste från flygplatsen tillsammans. Jag gillar banan här i Kumla så det var bara roligt att köra här. Trots att vi förlorade var det en okej insats för mig. Jag har haft problem med en axel men i dag hade jag i alla fall farten med mig. Det var skönt.

Piotr Protasiewicz dominerade i stor stil och körde in maximala 15 poäng. Två gånger om knäckte han Sajfutdinov i matchen.

Pepe, tror du det var speciellt för Emil att vara tillbaka efter turbulensen förra säsongen?

– Alla har vi våra bekymmer. Jag vill inte uttala mig om hans situation. Jag är bara glad över att laget tog den här vinsten. Vi vann för våra skadade förare Antonio Lindbäck och Kenneth Bjerre som vi hoppas ha i laget snart igen, säger ”Pepe”.

Mer läsning

Annons