Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sundström tillbaka i laget

Piraterna gästar på tisdag nykomlingen i speedwayens elitserie Valsarna.
Återkommer i laget efter sin skada gör Linus Sundström. I övrigt bjuder inte laguppställningen på några överraskningar.

Annons

Efter förlustmatchen mot Dackarna senast sa Piraternas lagledare Stefan Andersson att det inte var omöjligt att han skulle plocka in Michal Szczepanika i laget till matchen mot Valsarna.

Men när Piraterna släppte laguppställningen på söndagskvällen var polackens namn inte med.

– Att sätta in Szczepaniak var väl den förändring vi kunde ha gjort. Men nu ska Emil (Sajfutdinov) testa att köra i GP:t på lördag och är han okey så kan vi inte använda Szczepaniak i fortsättningen. Så då resonerade vi som så att vi vill köra i hop de killar som kan vara aktuella längre fram, säger Piraternas assisterande lagledare Daniel Andersson som ser fram emot att åka till Hagfors och möta Valsarna.

– Det ska bli kul att komma till en ny arena. Även om vi har förare som kommer tillbaka från skador så känns det som om det är dags för en seger nu.

Lagen: Valsarna: 1) Tomasz Gapinski, 2) Chris Slabon, 3) Daniel Nermark, 4) Henrik Gustafsson 5) Sebastian Ulamek 6) Krysztof Jablonski 7) Victor Palovaara 8) Anders Mellgård.

Piraterna: 1) Rafal Dobrucki 2) Robert Kosiecha 3) Greg Hancock 4) Damian Balinski 5) Antonio Lindbäck 6) Maciej Janowski 7) Linus Sundström 8) Tomas Bäck.

Mer läsning

Annons