Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Superprofilen magsjuk – missar matchen mot Indianerna

Smedernas superprofil Magnus "Zorro" Zetterström har blivit magsjuk och missar kvällens match mot Indianerna.

Annons

Indianerna var storfavoriter sedan tidigare.

Och inte blir favoritskapet mindre av att Smedernas lagkapten och superprofil Magnus "Zorro" Zetterström, som var uppsatt som heatledare för Eskilstunalaget i kvällens match i Sannahed, fått kasta in handduken med kort varsel.

"Zorro", som tidigare kört för Kumlaklubben, har blivit magsjuk och ersätts i laguppställningen av Daniel Henderson. 23-åringen har bara kört en match för Smederna i årets elitserie, i tuffa bortamatchen mot svenska mästarna Vetlanda i början av juni, där han på tre heat bara lyckades ta två poäng.

Med sämst snitt i laget går Daniel Henderson in på reservplats medan Przemyslaw Pawlicki, som skulle ha kört som reserv tillsammans med Linus Eklöf, i stället får dra på sig "Zorros" väst nummer ett.

Smederna saknar sedan tidigare skadade Pawel Przedpelski och Kenni Larsen. Den senare kommer laget att köra riders replacement för.

Smedernas nya laguppställning

Så kör Smederna mot Indianerna i kväll: 1) Przemyslaw Pawlicki, 2) Kenni Larsen (riders replacement), 3) Grigorij Laguta, 4) Peter Karlsson, 5) Mikkel Michelsen, 6) Linus Eklöf, 7) Daniel Henderson.

Mer läsning

Annons