Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tackar för stödet – men vägrar prata

Efter en turbulent dag bryter Antonio Lindbäck tystnaden. Men bara på sin egen Facebooksida. Han fortsätter vägra prata med pressen.

Annons

Det var på onsdagskvällen som Indianernas GP-stjärna Antonio Lindbäck gick ut på sin Facebooksida och bad sina egna fans om ursäkt för den misslyckades säsongsinledningen. Under torsdagen åkte Lindbäck till Örebro för ett krismöte med Indianernas lagledare Daniel "Dalle" Andersson Bäckström och den mentale coachen Mattias Fahlström.

Både "Dalle" och Fahlström talade med NA efter mötet – men inte Antonio. Istället valde GP-stjärnan att bryta den dygnslånga tystnaden på sin Facebooksida.

"Stort tack för alla era vänliga ord! Mycket kärlek till er alla! Och stort tack till mina sponsorer, mitt team och mina vänner också! Det finns ingen annan väg än uppåt!", skriver Antonio (i NA:s översättning).

Men med pressen vill Lindbäck alltså fortfarande inte prata. NA har förgäves sökt honom, men har fått besked både från Lindbäcks team och från Indianernas lagledare Daniel "Dalle" Andersson Bäckström att Lindbäck ska ställa upp och prata i samband med tisdagens elitseriematch mot Västervik.

Läs mycket mer om Antonio Lindbäcks kris i fredagens NA, papperstidningen, som du kan köpa som e-tidning här nedan i morgon bitti!

Mer läsning

Annons