Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tempen inför Piraterna-Vargarna

Ledarsnack, läget i lagen och de aktuella laguppställningarna. Här hittar du det viktigaste inför Piraterna-Vargarna.

Annons

Ledarsnack:

– Det är pirrigt när det nu börjar. Vi hade ett skitbra lag i fjol som gjorde fiasko och nu känns det som ett återtåg. Hemma är vi starka och om vi fortsätter som vi avslutade i fjol så är vi bra, bara vi får i gång våra förare. Jag tror vi vinner, men jag har jätterespekt för Vargarna som kan ha Scott Nicholls på reservplats. För oss är det ett avbräck med Sajfutdinov, men man får förstå att han inte kör efter en hjärnskakning.

Piraternas lagledare Stefan Andersson

– Det är stort att börja med ett derby. Jag tror att det kommer bli en riktigt bra match. Vi ska absolut inte göra en plattmatch som vi gjorde i fjol. Vi åker till Motala och siktar på att vinna.

Vargarnas lagledare Peter Jansson

Läget i lagen:

Piraterna: Senaste nytt är att Emil Sajfutdinov inte kör på grund av hjärnskakningen han ådrog sig efter vurpan i Polen på söndagskvällen. Damian Balinski ersätter. Balinski kör ihop med Jonas Davidsson, vilket brukar fungera bra. I övrigt är formen på Piratlaget bra. Nyförvärvet Greg Hancock var stel och nervös i VM-premiären i lördags, men körde bättre i Polen på söndagen.

Vargarna: – Klart att det känns bra att kunna ha Scott Nicholls på reserven. Speciellt med tanke på hur han inlett säsongen. Vi jobbar hårt på att skapa en bra stämning i laget och vi är minst lika bra som i fjol, tycker Peter Jansson.

Så kör lagen:

Piraterna: 1) Greg Hancock, 2) Maceij Janowski, 3) Jonas Davidsson, 4) Damian Balinski, 5) Antonio Lindbäck, 6) Linus Sundström, 7) Robert Kosciecha, 8) Tomas Bäck.

Vargarna: 1) Adrian Miedzinski, 2) Tai Woffinden, 3) Krzysztof Kasprzak, 4) Adam Skornicki, 5) Scott Nicholls, 6) Michael Jepsen Jensen, 7) Kim Nilsson, 8) André Hertzberg.

Mer läsning

Annons