Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Motorsportstalang inspirerade elever

Kumlakillen Marcus Ericsson besökte under tisdagen Transtenskolan för att berätta om sin karriär inom motorsport. Eleverna som läser idrottsprofil kunde inspireras av hans framgång.

Annons

Marcus Ericsson besökte Transtensskolan under tisdagseftermiddagen och berättade om sig själv och sin karriär inom motorsport. Han är verksam inom GP2, klassen under formel 1, och kämpar för att komma upp till högsta klassen.

- Även om man har talang är det viktigt att jobba hårt. Det roligaste med motorsport tycker jag är farten, berättade Marcus.

Det var eleverna som pluggar med idrottsprofil som fick chansen att lyssna på Marcus, och de hade själva fått klura ut frågor att ställa till motorsportsprofilen. Förutom chansen att lyssna till en spännande karriär, blev besöket också en chans till motivation och inspiration.

Läs mer i onsdagens tidning.