Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Musikbranschen på plats i Örebro

I dag och i morgon befinner sig alla Sveriges stora konsertarrangörer på Conventum för att utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Annons

Sweden Live är ett evenemang där Sveriges ledande turnébolag träffar musikarrangörer och andra samarbetspartners för att diskutera livemusikmarknadens utveckling och framtid. Arrangemanget genomförs för femte året i rad, denna gång på Conventum i Örebro, 13-14 januari. Tidigare har evenemanget varit förlagt till Helsingborg (2011), Stockholm (2012), Uppsala (2013) och Karlstad (2014).

Bland de inbjudna deltagarna finns till exempel kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke. Förutom paneldiskussioner och föreläsningar bjuds deltagarna även på en hel del lilvemusik, till exempel Deportees, Hurricane Love, Ola Salo och Spiders.

Hela tillställningen är sluten, endast till för inbjudna branschmänniskor. Därmot arrangerar Ritz nightclub en livekväll i morgon onsdag med flera spännande nya artister på scenen, så som Stockholm Syndrome, David Tort från Spanien, Lunde Bros, WeSmile, Jerry Rekonius och Daniel Pereaux.

Sweden Live arrangeras i ett samarbete mellan de stora eventbolagen Blixten Co, Headstomp, LifeLine, Live Nation/Luger, MTA, United Stage och 2Entertain.

Mer läsning

Annons