Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Musikhjälpen: Little Jinders fråga till Marcus Ericsson: "Då är du singel då?"

Marcus Ericsson hann knappt gå ur buren på Stortorget förrän buden på hans utauktionerade hjälm hade gått upp 500 kronor.
Men innan dess hade han fått svara på frågor från programledarna.

Örebros racerstjärna Marcus Ericsson gick två kvarter från sitt hem för att prata med Kodjo Akolor och Little Jinder/Josefine Jinder. Kodjo förklarade att han sett en del formel 1-tävlingar, medan Josefine inte hade speciellt mycket koll på Marcus Ericsson eller hans sport.

– Är det bara två som tävlar i din gren? frågade hon när Marcus berättade att de var 22 förare i hela världen.

– Okej, men då känner ni varandra bra? blev följdfrågan.

– Ja, det gör vi nog, men vi är så fokuserade när vi är ute och tävlar så det blir inte så mycket umgänge, svarade Marcus.

– Då lever du som en artist då?

Marcus höll med och Josefine fortsatte med konstaterandet att då är det svårt att ha en relation. Marcus nickade bekräftande.

– Då är du singel då?

Marcus förklarade att han självklart ville bidra till insamlingen i år. Dels för det väldigt goda ändamålet och för att Musikhjälpen sker från Örebro. Hans bidrag är en hjälm med autograf.

– En hjälm som åkt 350 kilometer i timmen, berättade Marcus.

När Marcus lämnade buren hade budet stigit 500 kronor och var då upp i 68 500 kronor.

Här kan du buda på Marcus Ericssons hjälm.

Och här kan du se SVT-klippet från Marcus Ericssons besök i glasburen.