Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA avslöjar: Han jagas av ÖSK

NA kan avslöja att ÖSK jagar BK Forwards offensive ytterback Daniel Björnquist, 24.
– Det stämmer att de kontaktat mig och att jag är intresserad, säger ”Dajje”.

Daniel Björnquist är nära ÖSK. Vad NA erfar saknas överenskommelsen kring Björnquists personliga avtal.

– Det stämmer att ÖSK visat intresse och kontaktat mig. ÖSK har en ny tränarstab och jag känner Axel Kjäll sedan tidigare. Jag har fått positiva intryck och är intresserad, säger han.

– ÖSK känns mer nytt än när jag spelade i ÖSK Ungdom med bland andra Kalle Holmberg. Jag trampade igenom mot VSK och fick en blödning i foten. Först ska jag se till att den läker, jag tror inte det är så farligt, fortsätter han.

Kan ersätta LundNu är han en tänkbar ersättare till IFK Göteborgslånet Erik Lund som upplevt en misslyckad vår i Örebro.

– Det är inget bestämt kring Erik. Hans låneavtal gäller fram till 15:e juli och vi får sätta oss lite närmare inpå och prata, säger ÖSK:s tillfällige sportchef Magnus Sköldmark – som inte gör någon hemlighet av att ÖSK gillar Daniel Björnquist.

– En intressant och bra fotbollsspelare som vi följer. Han har gjort det bra i Forward och har varit skadad nu på slutet, säger Sköldmark.

Läs mer om Daniel Björnquist och ÖSK i tisdagens NA, eller köpt tidningen som e-tidning här nedan under tisdagen!