Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA avslöjar: I dag blir Marcus klar för F1

Enligt NA:s källor kommer i dag Marcus Ericsson att presenteras som en av två Caterham-förare i formel 1.

Annons

Under tisdagen ska formel 1-stallet Caterham avslöja sin uppställning, två förare och en testförare, inför årets säsong. Enligt NA:s källor är Marcus Ericsson en av förarna som presenteras.

Det har under en längre tid spekulerats i att Marcus Ericsson från Kumla blir förste svenske föraren i F1 på 23 år. I dag får vi svaret när Caterham kallat till presskonferens för att offentliggöra säsongens förare.

På måndagen gick stallchefen Cyril Abiteboul ut i fransk tv och meddelade att Charles Pic lämnar stallet efter två poänglösa F1-säsonger. Samtidigt plockade Caterham bort den andre föraren Giedo van der Gardes huvudsponsor från sin sajt. van der Garde uppges nu vara klar som testförare för Saubers F1-team.

Allt pekar nu på att japanen Kamui Kobayashi och Marcus Ericsson blir Caterhams nya förare 2014.

NA var på måndagen i kontakt med Caterhams pressansvarige Tom Webb som i ett mejl lät hälsa:

- Vi kommer att avslöja våra förare mycket snart.

Läs mycket mer om Marcus Ericssons framtid i tisdagens NA, papperstidningen, eller köp den här nedan som digital e-tidning!