Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA avslöjar: Stoppas av ÖSK

Josef Ibrahim får inte spela mot ÖSK på lördag.
Det kan NA nu avslöja.
– Om det stämmer respekterar jag ÖSK:s beslut, säger Ibrahim.

ÖSK-yttern lånades under sommaren ut till allsvenska bottenkonkurrenten FC Syrianska från Södertälje. Till NA berättade då Ibrahim att han inte hade någon klausul i kontraktet om att stå över matchen när lagen möts.

– Nej, jag räknar med att spela då. Det kommer bli mycket känslor, sa han till NA den 9 augusti.

Men nu kan NA berätta att Ibrahim stoppas av ÖSK.

– Som jag har förstått det från Syrianska vill inte ÖSK att jag ska vara med. De har bett Syrianska om att jag inte ska spela den här matchen, säger Ibrahim.

Hur ställer du dig till det?– Det är ÖSK:s beslut och något jag måste respektera. Om jag får sitta på läktaren får jag bara hoppas att bästa lag vinner. Men Syrianska har lovat mig mer info i morgon så innan dess kan jag inte säga så mycket mer.

Enligt en överenskommelseDet kan däremot Ghayath Moro som är fotbollsansvarig i Södertäljeklubben:

– Josef kommer inte att få spela. Så säger överenskommelsen. Det är inget mer med det och inget konstigt med tanke på att han gått till en konkurrerande klubb. ÖSK är inte unika som ställer de här kraven, säger han.