Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA erfar: Klar för Jönköping

Tobias Nilsson lämnar ÖSK. Enligt vad NA erfar kommer han inom kort att presenteras för Jönköping.

I mitten av december fick Tobias Nilsson veta att han inte ingick i ÖSK:s framtidsplaner. Trots att han hade ett år kvar på kontraktet fick han klubbens tillåtelse att söka en ny arbetsgivare. Han fortsatte ändå att träna med ÖSK tills vidare men nu lämnar han klubben. 

– Vi vill tacka Tobias för sin insats i ÖSK och vill samtidigt önska honom ett stort lycka till i framtiden, säger Magnus Sköldmark till ÖSK:s hemsida.

Tobias Nilsson, som

kom till ÖSK från Åtvidaberg inför säsongen 2013, tar med sig sammanfattar sin tid i klubben så här till hemsidan:

– Mina två år här i Örebro har varit jättebra. Jag tar med mig mycket minnen från klubben, staden och alla människor jag kommit nära. ÖSK är en klubb med stort intresse omkring sig och det har varit fantastiskt kul att få ha varit en del av den.

ÖSK skriver också att Nilsson har gjort klart med en ny klubb men att det ännu inte är officiellt vilken. Enligt vad NA erfar är kommer han inom kort att presenteras för Jönköping Södra som slutade fyra i superettan den gångna säsongen.

Säsongen 2014 var han utlånad till Husqvarna där han också fick vikariera som mittback.