Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA listar alla sökande tillÖrebropolisens toppjobb

Många söker tjänsten som informationschef hos polismyndigheten i Örebro län. Men endast en kan bli aktuell.

Tidigare informationschefen Torbjörn Carlson slutade sin tjänst för ett par månader sedan för att bli vd hos ett bostadsföretag i Örebro. Myndigheten har också en informatör, Mats Nylén, som är en av de sökande till chefstjänsten.

Arbetet med tillsättningen pågår och när den blir klar finns ännu inga uppgifter om. Det är polismyndigheten i Örebro som sköter rekrytering och tillsättning av informationschefstjänsten.

Många av dem som söker jobbet arbetar inom massmedia.

De sökande är:

Britt Forssmed, Carl-Johan Forssén Ehrlin, Torbjörn Kämblad, Therese Rönnbäck, Johanna Blavier, Jenny Nilsson, Christopher Buchholtz, Markus Ekerheim, Anders Uddling, Mathilda Bäckman, Rick Forsling, Johanna Bister, Thomas Eriksson, Mats Nylén, Therese Bohman, Karin Stenström, Jörgen Westin, Anneli Ström, Carina Galanou Ipsonius, Göran Schultz, Per Andreasson, Kenneth Söderberg, Anders Bergström.