Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA livesänder ÖSK:s träningsmatcher mot Häcken och Norrköping

 
Live-TV: ÖSK möter BK Häcken
Visa alla artiklar

Häcken i Skövde på lördag – IFK Norrköping borta torsdag innan midsommar.
Som kund på NA.se ser du ÖSK Fotbolls två kommande träningsmatcher live under EM-uppehållet.
– Matchen mot Häcken är Vitor Gazimbas ÖSK-debut och det blir spännande danske provspelaren Thomas Juel Nielsens första test. Tidpunkten för att sända ÖSK kunde inte vara bättre vald, säger NA:s insidereporter Fredrik Carlsson.

NA livesänder träningsmatcherna mot BK Häcken i Skövde lördag 19 maj och borta mot IFK Norrköping torsdagen innan midsommar, 24 juni.

Matchen mot Häcken startar klockan 14 och som prenumerant eller digital kund du följer försnacket från 13.45 på na.se.

Trots EM-slutspelet är intresset stort för ÖSK just nu. Träningsmatcherna mot BK Häcken och IFK Norrköping innebär debut för Vitor Gazimba som chefstränare i ÖSK.

– Att det är Vitor Gazimbas allra första matcher som ÖSK-tränare gör ju det här extra intressant för oss – och för alla klubbens supportrar, säger NA:s insidereporter Fredrik Carlsson.

– Jag är vansinnigt nyfiken på det första intrycket efter tränarbytet. ÖSK ligger näst sist i allsvenskan och även om tabellen är jämn är det akut att vända trenden snabbt. Matcherna mot Häcken och IFK Norrköping kommer nu att bli den första fingervisningen om vilket håll det här är på väg, säger Fredrik Carlsson.

Dessutom kommer ÖSK att testa den provspelande dansken Thomas Juel Nielsen under matchen mot BK Häcken.

NA-sportens reportrar Fredrik Carlsson och Billy Hammer kommer att kommentera matchen på plats i Skövde.

– I vanlig ordning är det gott samarbete som ligger bakom; med ÖSK, med IFK Norrköping och med koncernen NTM som gjort detta möjligt. Att många brukar titta när NA livesänder matcher med ÖSK Fotboll behöver jag väl inte ens gå in på. Fantastiskt häftigt och roligt det här, säger Rikard Bäckman, projektledare för livesport i Bonnier News Local.

NA-sporten sände under våren ÖSK:s träningsmatcher mot Malmö FF (A/U21) och superettanlaget Akropolis. NA letar ständigt efter nya möjligheter att direktsända fotbollsmatcher och andra idrotter på sina digitala plattformar. Som NA-kund följer du Örebro Syrianska i Ettan norra, många av ÖSK:s nystartade division 1-lag samt division 2-lagen Karlslund, Yxhult, IFK Kumla, Rynninge och BK Forward.

Du hittar alltid de senaste sändningarna på vår livesport-sida och det går att se alla de direktsända matcherna i repris.