Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA:s experter om Paulinho

NA:s tre fotbollsexperter blev alla överraskade över ÖSK:s skrällvärvning Paulinho Guara på fredagsförmiddagen. Här är deras kommenterar till lånet.

Pelle Blohm:

- Förhoppningsvis blir det bra. Han kan svenska, känner till serien och vi i Sverige vet vad han kan sedan tidigare. Han sliter, jobbar och gör en hel del på egen hand som anfallare.

- Men allt hänger naturligtvis på i vilket skick han kommer. Jag har ingen koll på om han varit bänkad i Busan men jag vet att han blev skadad tidigt där. Samtidigt är det ingen panik så länge Olsen är hel.

Gustaf Crona:

Det låter som ett suveränt alternativ. Även om det är lurigt att säga något om en spelare man inte sett på länge så är det han visat upp i allsvenskan tidigare precis det som ÖSK söker. En stark spelare som kan hota i djupled.

- Det ger Sixten ett alternativ till Olsen som är bäst i boxen. Nu kommer ÖSK verkligen att ha möjligheten att förändra en matchbild beroende på om motståndarna spelar ett högt eller lågt försvarsspel. Sen är Paulinho naturligtvis även känd som en bra målskytt.

Thomas Nordahl:

- Det är glädjande med en spelare som vi alla känner till. Men det är svårt att säga något beroende på i vilket skick han är i. Hoppas att ÖSK inte bara litar på agenter utan att man har varit och sett Paulinho och gjort en läkarundersökning.

- Når han upp till den nivå han hade i Hammarby så blir han naturligtvis ett tillskott. Det här tyder också på att ÖSK kan förlora Kim Olsen till hösten.