Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

NA-tv: Hasani fixade tredje hemmasegern

ÖSK fortsätter plocka trepoängare hemma på Behrn arena. Shpetim Hasani fixade segern med två mål i 3–1-segern mot Varberg – men leddes i slutminuten ut blodig.

Annons

Klicka på bilden ovan för att höra en intervju med Hasani i NA-tv.

ÖSK dominerade stora delar av matchen och tog de tre poängen mycket rättvist efter att ha fått en drömstart.

Shpetim Hasani och Kalle Holmberg gjorde 1–0 och 2–0 på två minuter mellan matchminut elva och tretton, och redan där kändes matchen avgjord. Inte minst som ÖSK fortsatte trumma på och de svartgröna västkustgästerna inte lyckades åstadkomma ett enda skott mot Oscar Jansson i ÖSK-målet i den första halvleken.

Efter paus chockstartade ÖSK med en hyperoffensiv för att definitivt avgöra matchen – men då tog Varbergs Joakim Sjöhage vara på en rensning, fick den med sig på ett tillslag förbi Patrik Haginge och rullade sedan in bollen bakom Jansson.

Efter det skapade Varberg ytterligare några lägen, men ÖSK kunde sortera ut och i 80:e kunde matchhjälten Shpetim Hasani avgöra med 3–1-målet efter att först själv ha spelat ut till Ahmed Yasin och sedan tryckt in bollen efter ett inlägg längs marken.

Även Hasanis första mål kom efter ett inlägg från höger, då från Ayanda Nkili, en boll som nådde Hasani efter uselt försvarsarbete av Ahmed Özdemirok. Och var sedan inblandad i 2–0-målet när han nickade ned bollen till Alhassan "Crespo" Kamara som spelade fram målskytten Holmberg.

Hasani fick dock en tuff smäll i slutet och leddes av till synes groggy. Det var i 90:e minuten, men den kosovoalbanske anfallaren kom sedan ändå in och joggade lite de sista stopptidsminuterna.

Segern var ÖSK:s tredje raka hemma på Behrn arena, och laget befäste därmed kvalplatsen till allsvenskan.

Så var matchen: Klicka här för att komma till matchrapporten!

Läs allt om matchen i morgondagens NA, papperstidningen, som du kan köpa som e-tidning här på nedan i morgon bitti!