Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA-tv: Målskyttarna om segern

Efter ett riktigt drömmål från Fredrik Nordback besegrade ÖSK gästande Gais med 3-1 (1-0). Men segern blev dyrköpt för ÖSK som fick tre spelare avstängda till nästa omgång.

När Mervan Celik vackert nickade kvitteringsbollen i inledningen av  andra halvlek såg det ut att bli en mörk söndagseftermiddag för hemmalaget. Men Fredrik Nordback ville annorlunda och pangade in ett riktigt drömmål efter ett flygande anfall. När Alejandro Bedoya ökade strax därpå ökade till 3-1 var matchen avgjord och de svartvita kunde defilera till slutsignalen. 

Tränare Sixten Boström fick dock lite smolk i segerskålen då Alejandro Bedoya, Magnus Kihlberg och Patrik Haginge samtliga drog på sig gula kort och därmed är avstängda i nästa omgång mot IFK Norrköping. 

Se alla ÖSK-målen genom att klicka på länkarna nedan. Mer om matchen kommer på na.se under kvällen och naturligtvis i morgondagens papperstidning.

NA-tv: Klicka här eller på toppbilden i här artikeln för att höra ÖSK-målskyttarna I NA-tv.

Fotbolls-tv: Se alla målen och andra höjdpunkter. Klicka här!

Klicka här eller på länken intill för att komma till matchrapporten.