Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA-tv: Örebro föll - Rögle firade

Det blev en upprepning från förra året för Örebro Hockey.
Återigen fick ett lag fira elitserieavancemanget i Behrn arena.
Rögle vann med 4-1 och tog klivet upp.

Annons

Förra året säkrade sensationen Växjö sin elitserieplats i Behrn arena. På tisdagen var det Rögles tur att göra samma sak. Och det var inget snack om saken.

Redan efter 2.29 tog Rögle ledningen. Johan Wiklander kvitterade förvisso bara en minut och 44 sekunder därefter. Men innan perioden var slut hade Rögle gjort 2-1.

Den andra perioden blev mållös. I tredje perioden blev det klart att Rögle redan var elitserieklart. Detta då Timrå besegrade Leksand - och därmed spelade resultatet i Behrn arena ingen roll. Rögle ökade ändå på med 3-1 och 4-1 innan matchen var slut.

Örebro avslutar kvalserien på långfredagen med bortamatch mot Leksand. Örebro är sist i kvalserien, en poäng efter Bik Karlskoga.

Innan nedsläpp var det en smula dramatiskt. Nedsläpp i Behrn arena skulle ske 19.00. Men i samband med att spelarna åkte in på isen gick brandlarmet och hallen fick utrymmas. Matchen blev därmed 20 minuter försenad. Läs mer här!

Sedan fördröjdes matchen ytterligare några minuter då Jared Aulin skrev på ett nytt kontrakt med Örebro Hockey innan nedsläpp. Läs mer här !

Klicka här för att komma till NA:s direktrapportering från matchen.

Klicka här för att se bilder från matchen i stort format!

Läs mer om matchen i onsdagens NA, papperstidningen!