Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA-tv: Riski hyllas för drömmål

Mittfältaren Riku Riski presenterade sig direkt i debuten för ÖSK. 
Men hans ledningsmål räckte inte då ÖSK tappade matchen mot AIK och förlorade med 2-1. 

Alejandro Bedoyas ersättare fick chansen från start bredvid Gerzic och Berger på mitten. Efter en händelsefattig första halvlek presenterade han sig i den andra. På Kushtrim Lushtakus inspel från höger slog han till med en drömmträff. Bollen stenhårt rakt upp i nättaket.

Men som så många gånger förr den här säsongen tappade ÖSK ledningen. Mål av Catovic och Lundberg efter tveksamma försvarsingripanden av hemmalaget gjorde att matchen vände. 

Förlusten var ÖSK:s tredje raka och toflte totalt i årets allsvenska. Och den sjätte hemmaförlusten, lika många som jumbon Halmstad. Bara Trelleborg har förlorat fler (sju förluster) på hemmaplan.

I inslaget i NA-tv hyllas Riski av fotbollsexperten Pelle Blohm. Dessutom berättar Riku själv om målet och Emil Berger kommenterar det nya mittfältet.

Tryck här eller på länken intill för att komma läsa rapporteringen från matchen.

Under matchens gång tog NA:s fotograf Kicki Nilsson bilder. Bilderna hittar du här eller i länken intill.

Läs allt om matchen i tisdagens NA, papperstidningen!