Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA-tv: Se Astrit fira med fansen

Han bröt sitt kontrakt med ÖSK – men fortsatte ändå sin succé.
Astrit Ajdarevic gjorde mål på första bollkontakten – och pratade sedan ut om sin framtid.
– Jag vill vara kvar i ÖSK. Hoppas vi är överens före söndag, säger han.

Det var förra veckan som NA kunde avslöja att 20-åringen från Falkenberg väljer att bryta sitt kontrakt med ÖSK.

Han utnyttjade en klausul i 3,5-årskontraktet, men har inte velat uttala sig mer exakt om framtiden. Förrän efter matchen mot IFK Göteborg på måndagskvällen. Då talade han först med vänsterfoten.

Succéinhopp

Bara två minuter efter att han hoppat in och ersatt Paulinho. Skottet smet retfullt in intill Erik Dahlin, som hade tyngden på fel fot.

Efteråt talade Astrit Ajdarevic med munnen. För första gången om det brutna kontraktet.

– Målet gav mig ingen extra reklam. Det var bra reklam för hela laget och vår prestation. Jag hoppas jag blir kvar här. Vi har redan börjat att prata som smått, säger Ajdarevic som enligt uppgifter till NA vill höja sin månadslön som enligt Aftonbladet är  28 000 kronor. Alltså inte i ett förstaläge söka sig till en annan klubb.

– Vi har börjat snacka med ÖSK och jag hoppas att allt blir klart snabbt. Det skulle kännas jobbigt att gå och fundera hela tiden på det här. Förhoppningen är att vi ska vara överens före sista matchen. Det skulle kännas riktigt bra.

Läs hela artikeln i tisdagens NA, papperstidningen!