Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

NA-tv: "Vi är med tycker jag"

ÖSK förlorade med 0–3 mot ukrainska topplaget Odessa. Efter matchen är Sixten Boström inte alltför besviken.
- Vi möter ett bra och väldigt tekniskt lag. Vi är med ända till slutet av matchen tycker jag, säger ÖSK-tränaren i NA-tv.

Klicka här för att höra Sixten Boström, målvakten Tomer Chencinski och Tobias Grahn om matchen. 

Tuffast i förlustmatchen  hade målvakten Tomer Chencinski som släppte in ett långskott ur snäv vinkel och knäades över hakan.

– Bollen vobblade och då är det svårt att göra något, säger kanadensaren.

ÖSK:s två nya målvakter står en match var på träningslägret i Turkiet. Tomer Chencinski var först ut mot Odessa. Han svarade för två riktigt bra räddningar, men fick ändå släppa in tre mål, varav ett inte såg otagbart ut. Ett långskott ur snäv vinkel till vänster.

– Jag stod helt rätt i position så kan inte skylla på det. Bollen drog åt både höger och vänster i luften och var stenhårt. Han fick en ren träff och då kan de här bollarna vobbla så där, säger Chencinski.

"Måste spela efter marken"

– Jag är besviken. Jag tyckte vi låg lite för högt upp med backlinjen och inte fick flytet som vi ska ha i passningsspelet. Vi är ett spelande lag och behöver hålla bollen mer efter marken.

Ledig torsdag

Efter fem intensiva dagar är ÖSK på torsdagen helt spel- och träningslediga innan träningen återupptas igen på fredagen, med dubbla pass.

På söndag spelar ÖSK den andra och sista träningsmatchen. Då mot ryska FC Amkar. Preliminär avsparkstid är 10.00 svensk tid. NA-tv finns självklart på plats även då.