Annons
Vidare till na.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Någon annans post dyker upp i min brevlåda

Nu har det hänt igen. Jag har återigen fått en annan persons post i min brevlåda. Personen bor inte ens på detta nummer utan några portar bort.

Jag vet inte hur många gånger det hänt i sommar och jag misstänker att min egen post också varit på avvägar.

Är Postnords brevbärare (vikarier) inte läskunniga eller jävlas de?

Man kan ju faktiskt börja fundera eftersom det händer så ofta (senast igår). Jag och många med mig vill ju inte ha betalningsanmärkningsanmärkningar på grund av att Postnords brevbärare slarvar. Det vore intressant att höra vad någon ansvarig har att säga om misstagen.

”missnöjd kund”

Örebro

Svar direkt:

Det är tråkigt att höra att skribenten upplever problem med sin postutdelning. Givetvis ska man kunna lita på att försändelser kommer fram som de ska och till rätt adress.

I Örebro är vi flera postföretag som delar ut försändelser. Som mottagare är det inte alltid lätt att se vilken operatör som delat ut försändelsen, om man är osäker är det enklast att kontakta avsändaren.

Om man har problem med postutdelningen ska man ta kontakt med postoperatörens Kundservice så de kan kontakta rätt brevbärarkontor för att åtgärda eventuella brister.”

Anna-Lena Wennström

distributionsområdeschef Postnord

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel