Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bilprovningen ny storkund för Strateg

Örebrobaserade reklambyrån Strateg tecknar flerårigt samarbetsavtal med storkunden Bilprovningen.

Annons

Reklambyrån Strateg fick i år utmärkelsen Årets byrå. Det har inneburit flera nya kunder.

– Vi har fått många förfrågningar. Bilprovningen som vi nu har ingått ett flerårigt samarbetsavtal är ett av dem, säger Fredrik Vannestål, vd och projektledare på Strateg.

Vad samarbetet med Bilprovningen är värt i pengar kan inte Fredrik Vannestål säga. Bara att det innebär ett avtal där målet är ett långvarigt samarbete. I jämförelse med Strategs övriga kunder är det här en av de största.

– Vi ska göra deras kommunikation. Det är jättestort för oss och himla kul. Bilprovningen står inför stora utmaningar sedan marknaden avreglerades 2010. Alla har en relation till Bilprovningen, säger Fredrik Vannestål.

Även Bilprovningen är nöjda med samarbetsavtalet. ”Vi har träffat många byråer under resans gång, men Strateg gjorde stort intryck på oss”, säger Maria Sandström Andersson, marknadschef på Bilprovningen i ett pressmeddelande.

Hösten på Strateg ser i övrigt också ljus ut, menar Fredrik Vannestål.

– Det börjar lätta på marknaden. Företagen är mer villiga att investera i reklam. Vi ser en positiv trend. Det senaste året har vi fått åtta nya kunder. Det är jättebra. Men vi är också ödmjuka och vet att vi måste kämpa hårt.

Mer läsning

Annons