Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Doldis blir ny VD för Gustavsvik

Magnus Nilsson, 50, blir ny vd för Gustavsviksanläggningen – ett av Örebros största varumärke. Han är en doldis för den breda allmänheten, men en kändis inom den svenska besöksnäringen.

Annons

 Magnus Nilsson som haft ledande roller inom SJ:s chartertåg, Åre och Kolmården och är inne på sitt tredje år som ordförande i Svensk Turism.

- Vi är väldigt glada att vi har kunnat rekrytera Magnus. Han är en driven och kunnig person som kommer fortsätta arbetet med att utveckla Gustavsvik, säger Roger Andersson (S), ordförande i Gustavsviks Fritidscenter AB.

Ser fram mot ÖrebroMagnus Nilsson slutade efter elva år som vd för Kolmårdens Djurpark och Vildmark Resor den 1 juni i fjol. Sedan dess har han jobbat med affärsrelationer i koncernen Parks Resorts.

- Jag ser fram emot att börja jobba med Gustavsvik som har en välrenommerat namn runt om i Sverige. Tillsammans med den nya ägargruppen i Örebro Fritidscenter ska vi nu ta fram en strategi för hur anläggningen ska utvecklas för att behålla sin stora dragningskraft och locka ännu fler besökare i framtiden, säger Magnus Nilsson.

Målet är en miljon besökare – redan före 2020.

Magnus Nilsson efterträder nuvarande vd Björn Reineborg, som går i pension, den 1 juni.

Mer läsning

Annons