Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han blir ny försäljnings- och marknadschef

Under onsdagen kom beskedet att Peter Sjöö blir ny övergripande Försäljnings- och marknadschef för Mediehuset i Örebro som består av NA, na.se och Örebroar’n.

Annons

Peter Sjöö arbetar i dag som Plats- och försäljningschef för Örebroar’n där han jobbat sedan 2008. Nu kommer han, med start första februari 2015, att arbeta för att samordna mediehusets strategiska arbete tillsammans med NA:s försäljningsledning som förblir oförändrad med Ewa-Lena Spåre som försäljningschef.

Grattis Peter, hur känns det?

- Det känns jättebra, det är otroligt kul och spännande, utmanande!

Vilken blir din största utmaning?

- Att hitta en optimal strategi för våra olika kanaler, prenumererad print, gratisprint och digitalt för att skapa högre effekt för kunderna.

Hur ser du på framtiden?

- Framtiden är utmanande men vi har en väldigt stark position på marknaden och har därför väldigt goda förutsättningar att skapa ännu starkare effekt för våra kunder i våra olika kanaler.

Vilka blir dina främsta arbetsuppgifter?

- Att samordna prenumererad print, digitalt och gratisprint för att möjliggöra större effekt för kunden. Samtidigt måste vi ha väldigt stort fokus på den individuella prestationen. Varumärkesfrågor står också högt på agendan.

Mer läsning

Annons