Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hybridbyrån Adwyse växte mest

Örebrobaserade hybridbyrån Adwyse toppar i år Almis lista Tillväxtligan.

Annons
Prisad arrangör. Företaget Adwyse, som arrangerar festivalen Campus 48H, toppar Almis lista Tillväxtligan. I år ska den återigen vara på campus.

Varje år har Almi Företagspartner sammanställt en lista över de tio företag i länet som haft störst omsättningsökning. Syftet med listan är att lyfta fram framgångsrika företag som ett sätt att inspirera andra och visa vad som händer i näringslivet.

– Vi har internationella kunder, men detta innebär att vi stärker oss lokalt i Örebro, både mot kommunen och mot banken. Det betyder mycket – banken uppmärksammade detta direkt. Det är bra för oss att bli igenkända lokalt, berättar Martin Rosén, Adwyses företagetsledare.

Adwyse, med bolagsnamnet Wyse Relations AB, har sex anställda i Örebro. Sedan finns cirka 200 projektanställda personer i hela Sverige som jobbar för företaget vid olika kundaktiviteter.

– Vi är en hybridbyrå som hjälper företag med personal, marknadsföring och försäljning, säger Rosén.

Under perioden 2012–2013 som undersökts denna gång, ökade Adwyses omsättning med över 200 procent, och landade på drygt nio miljoner kronor. Enligt Rosén har företaget fortsatt att växa under 2014, både vad gäller omsättning och nya områden. Närmast på programmet i Örebro står den egna festivalen Campus 48h, som i år flyttar tillbaka till universitetsområdet, efter några år på Frimurarholmen.

Tillväxtligan

1. Wyse Relations AB, Örebro.

2. P M Johansson Bygg i Degerfors AB, Degerfors.

3. Delibake Svenska AB, Örebro/Kumla.

4. Wind Industriservice AB, Laxå.

5. Lasa Fastigheter Bygg i Lekeberg AB, Fjugesta.

6. Swedish Net Communication AB, Hallsberg.

7. Maxcon AB, Örebro.

8. Competencia Utbildning AB, Örebro.

9. Nanne Belle AB, Örebro

10. Lindesbergs Grus och Maskin AB, Lindesberg.

Mer läsning

Annons