Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jenny Thermell blev årets kvinnoföretagare

Jenny Thermell heter årets kvinnoföretagare år 2011 i region Örebro län.

Annons
Prisad företagare. Jenny Thermell får höra juryns motivering till utmärkelsen årets kvinnoföretagare i Örebro län. Rose-Marie Frebran skötte gratulationerna. BILD: ANDERS ALMGREN

Jenny började sitt arbete på företaget Arena Reklam i Karlskoga år 2001 som anställd. Fem år senare köpte hon, och Peter Falk, företaget. I dag arbetar 15 personer på Arena Reklam. Jenny är vd och ytterligare ett nytt kontor har precis öppnats i Karlstad.

– Vi jobbar med företagsprofilering och har hela Sverige som arbetsfält, men med Örebroregionen och Värmland som huvudområden, berättar Jenny.

Det är sjunde gången som utmärkelsen regionens kvinnoföretagare delas ut. I juryn ingår Almi, Handelskammaren, Länsförsäkringar, länsstyrelsen/Örebro läns Kvinnolobby, Näringslivskontoret Örebro, PwC samt Swedbank.

Priset som årets kvinnoföretagare mottog Jenny i samband med konferensen Loka-dagarna som anordnas den 11–12 mars på Loka brunn. Sammanlagt 160 kvinnoföretagare och beslutsfattare från länet deltar i konferensdagarna för att utbyta erfarenheter och knyta nya kontakter.

Övriga nominerade till priset var EV Eriksson Åkeri och Neriketolkarna AB.

Mer läsning

Annons